Proclient kom jag i kontakt med när jag flyttade hela min verksamhet upp till huvudstaden för nu ungefär exakt ett år sedan. Ett intresse som jag haft hela livet hade blivit till min inkomst på heltid och jag kände att vi behövde ta nästa steg. Vi sålde tavlor som jag skapade digitalt och detta hade på senaste tiden fått ett riktigt uppsving på marknaden. Mina illustrationer var ganska personliga men hade setts utav en konstnär i trakten som visade upp dem på en utställning. Och på den vägen är det.

När vi väl flyttade upp till Stockholm, jag och min sambo och därmed hela mitt företag, som egentligen bara bestod av mig och han, så passade vi på att styra upp det hela. Allt hade vi annars skött själva men började inse att beställningar i samband med hela den ekonomiska biten blev för tung. Jag kontaktade därför Proclient som levererar affärssystem till hela Stockholm i hopp om att få hjälp att strukturera upp detta.

Tillsammans är vi bäst

Right in time fick vi veta mer om Pyramid affärssystem som vänder sig till främst små- och medelstora företag och passade därmed oss perfekt. Vi fick veta mer om hur vi med hjälp av Proclient kunde komplettera ett basutbud med olika plattformar, moduler och antal användare helt i vår egen takt. Det var enkelt och det kändes väldigt tryggt att dem just hade fokus på affärssystem till hela Stockholm just för att också anpassa kundrådgivningen till oss som befinner sig i närheten.

Vi har sedan dess inte bara ökat vår omsättning utan känner samtidigt att vi har kontroll på vad som sker i företaget. Vi har en hemsida som är kompatibel till vårt lagersystem där vi på ett enkelt sätt kan jobba med vad vi faktiskt har att sälja till våra kunder. Så är du på något vis i behov av hjälp med affärssystem och du befinner dig i Stockholm så tveka inte på Proclient – de finns där för dig.