Hans har jobbat i över 20 år med försäljning av kontorsmaterial, allt från pennvässare och bläckpennor till anteckningsblock och en och annan väggkalender sålde Hans. Hans var så pass duktig med att sälja kontorsmaterial att han tidigt i sin karriär blev befordrad till senior salesman. Allt eftersom åren har gått, har Hans börjat tröttna på sitt jobb, alla hans tidigare kollegor har sedan länge slutat och gått vidare till andra mer spännande yrken. Det var därför Hans i början av maj 2018 sa upp sig från sitt säljarjobb.

Istället för att sälja kontorsmaterial vill Hans nu arbeta med någonting som ligger honom varmt om hjärtat, renovering av hus, specifikt vill Hans jobba med att byta fasad på hus och bostadsrätter.

Anledningen till att Hans har fastnat för arbete med byte av fasader är för att han sedan barndomen alltid har velat jobba med bygg och eller renovering. Att då ta chansen när han fortfarande har 10+ år kvar att arbeta tänkte Hans var värt det.

Då Hans inte har en formell utbildning som fasadbytare, har han ansökt om en lärlingsplats på ett företag i Varberg, som arbetar med totalentreprenad. Hans har redan fått svar om att han är en av de sju stycken som företaget just nu diskuterar om att ta in.

Lycka till Hans säger vi på Inspirenör!