Detta är historien om Greta som efter en lång tids sjukdom åter kunde börja arbeta igen.

Greta hade länge jobbat inom restaurangbranschen när hon plötsligt en dag bara föll ihop. Det visade sig att Greta hade råkat ut för vad ofta kallas för utmattningssyndrom. Detta gjorde att hon var tvungen att ta det lugnt i flera månader, det var då hon förlorade jobbet. Det tog Greta som sagt flera månader innan hon ens klarade av att söka ett nytt jobb igen. Men då hon varit långtidssjuk i utmatning var det inte många företag som vågade ta chansen. Av de cirka hundratal jobb hon sökte var det endast en handfull som hörde tillbaka.

Till slut fick hon napp på ett företag som arbetar med försäljning av säkerhetsdörrar. De säkerhetsdörrar som företaget tillverkar är sådana som man kan se hos alla sorters företag och hus.

Företaget ansåg att Greta nästan var överkvalificerad för det jobb hon blev erbjudet, men då hon har lätt för att bli utmattad, samt inte jobbat på ett antal månader, var detta det bästa alternativet. Då nästan all försäljning görs online fick hon börja jobba halvtid på lagret, något som var mycket uppskattat då hon fortfarande lätt blir trött av för mycket stress. Hon har nu varit på företaget i några månader och stormtrivs. Hon kommer bra överens med alla sina kollegor och chefer och har redan börjat fundera på att börja jobba lite mer.

Det är roligt att höra när något går bra och att personen i fråga trivs med det nya jobbet. Vi önskar Greta lycka till och hoppas att hon kan börja jobba hundra procent någon dag.